Amikor találkozik az önzetlenség és a szeretet

Kedves Szülők!

Az Önök önzetlen előzetes munkájának köszönhetően 2022. szeptember 30-án a Pureco Kft. http://www.pureco.hu/  35 fős csapattagjai önkéntés munkaként elkészítette a 6x3 méretű távolugró gödört, a kültéri padok festését, a sportcsarnok lelátójának ülésre alkalmas felületének lecsiszolását, lefestését, a kültéri sakktábla felújítását.

Hálás vagyok, hogy a Pureco Kft. valamennyi dolgozójának, hogy a Szülők által előkészített munkát folytatva felújításra került a gyermekek számára több helyszín az iskolában.

Köszönöm Kollégáim támogató hozzáállását a munkálatok alatt:

Álich Klára

Baloghné Andrási Judit

Becker János

Ivanics Ferencné

Hári Gyuláné

Szűcs Krisztina

Miskolcziné Sörédi Mónika

Nagy György

Külön köszönöm Papp Judit tanítónőnek és  a Diákönkormányzat tanulóinak együttműködését abban, hogy biztosították a szüneteik terhére a forró teát a Pureco Kft. munkatársai részére.

Köszönöm  Budai Roland segítségét, hogy egy 6x3m nagyságú sátort péntek reggelre biztosított, hogy az önkéntesek esőben is tudják végezni a munkálatokat.

Köszönöm a Balatonkenesei Város Polgármesterének Jurcsó Jánosnak  a támogatást valamint a  Városgondnokság vezetőjének Séra Zsoltnak és helyettesének Turi Ferencnek, hogy a tereprendezési eszközöket az iskola számára biztosította a munkálatok alatt.

Köszönöm Tóth- Renczes Kata Szülői Közösség elnökének, hogy a szülői közösséget összetartja. 

További fényképek az iskola facebook oldalán találhatóak:

https://www.facebook.com/pilinszkyiskola

 

 Vezér Katalin

mb. Intézményvezető